Människor

Jag tänker på vänskap och relationer. Att det faktiskt bara är ett knappt år sedan jag träffade den handful människor som blev min bas här. Ibland finns det en plan med vilka människor vi möter och när vi möter dem. Jag har lärt känna så starka och häftiga människor det senaste året som verkligen påverkat mig. Det är jag tacksam för.  Förra hösten var full av energi, något jag inte riktigt känt tidigare år. Kanske påverkade det att jag lärde känna de som blev några av mina närmsta vänner under Psykeveckan. Den veckan var jag ärlig mot själv, gick runt i ett rus och njöt av livet. Jag njöt av alla möten jag fick möjlighet att vara med om.
Det fina med vänskapen är just att den alltid finns trots att man inte alltid träffar vännerna. Jag hoppas ni förstår hur viktiga ni är för mig, alla mina vänner. Att ni vet om hur mycket jag uppskattar er och hur tacksam jag är för att ni vill släppa in mig i era liv. Ni som jag pratar med ofta, och ni som jag nästan aldrig träffar, ni som bor i samma stad som jag, och ni som är i andra änden av landet, eller på andra sidan jorden. Ni är alla jätteviktiga för mig.

Livet är bra tråkigt utan vänner att dela det med. Tack för att ni är precis de ni är och låter mg vara den jag är! Det har hänt mycket på ett år, jag är inte den jag var då. Men jag är alltid samma Emma. I'm never changing who I am
Oktober 2014


Kommentarer

  1. Du är så jävla grym, lustigt hur livet ibland faller sig på det sätt att en träffar människor vid rätt tid och rätt plats. Jag är så glad att jag har HÄR ÄR EMMA i mitt liv. Kärlek!

    SvaraRadera
  2. Och jag är så glad att jag träffade dig, underbara vän! 😄

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Vanliga bikinitjejer

Hogwarts pepparkaka

DU är vacker och stark