Burlesque

Källa

Äntligen har jag sett den efterlängtade filmen. 

Som var bra. Tyvärr inte mycket mer än så. De fick in allt som behövdes men det saknades hela tiden något. Det var inte rakt igenom en b-film. Christina Aguilera sjunger och dansar alldeles för bra för det, och Cher är grym både som skådis och musiker. Men det var inte en toppklass musikfilm heller.
Det är en film som genererar pengar, men hela tiden finns den där känslan av att jag sitter i publiken och tittar och inte är DÄR. Trots bra karaktärer fick de aldrig tid att gå igenom replikerna till slut. Cher lyckades, Augilera fick tiden och Stanley Tucci (Shall we dance) behövde inte tiden. Kristen Bell var en bitch all the way through och det höll. Men resten.. nej... det var så mycket på checklistan att det inte fanns tid att andas och tänka själv, relationerna byggdes inte upp och var inte färdiga att kastas in i heller.
Skippa bröllopet och visa Chers ballad You haven't seen the last of me istället. Visa hur gruppen reagerar och därmed hur de växer tillsammans. 
Slutnumret källa
Slutnumret var en härlig kläm, men hade passat bättre om man hade känt sig som en del i gruppen och inte bara i publiken. Synd på bra musik att den inte fick synas och höras så mycket som en film med så mycket potential hade kunnat ge.
 Vi vet att Aguilera kan sjunga, riktigt, riktigt bra. Hon imponerar, men alltid på samma sätt tyvärr. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vanliga bikinitjejer

Hogwarts pepparkaka

DU är vacker och stark